<p style="text-align:center;">Januari bara kom helt plötsligt och hur fort som helst dessutom men vi hade bokat provsmakning av bröllopsmenyn den första helgen så från mellandagarna och nyår var det det enda jag längtade efter. Och vilken provsmakning sen, herregud, den va i världsklass! Först att komma till stället och den fantastiska lokalen vi valt när det var strålande sol och -22 var så magiskt. Jag visste från början att det skulle bli svårt att välja en trerätters meny från fem olika förrätter, fyra varmrätter och fyra efterrätter men det går inte att beskriva hur svårt det blev, allt var så gott! Jag ska ännu inte avslöja hur vår meny kommer vara, det kommer sen! </p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Vi fick testa menyn i restaurangen under våran festlokal. Den var härlig den med men våran är magisk! </p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">En av alla fantastiska förrätter. En cevice med pilgrimsmusslor och kräftor i skaldjursolja och chilikrutong. </p><figure class="image"> </figure><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">En halstrad gös och en oxfiletournedos. </p><figure class="image"> </figure><figure class="image"> </figure><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">En bakad choklad med citrussallad, en creme brûlée och en fransk marängbakelse med vaniljkräm. <br> </p><figure class="image"> </figure><p style="text-align:center;">Som sagt, en fantastisk upplevelse! </p>